ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΙΚΕΛΛΙΩΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ " Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ"

Ο Σύλλογος Κρικελλιωτών Ευρυτάνων « ο Άγιος Νικόλαος» ιδρύθηκε το έτος 1955 στην Αθήνα, όπου βρίσκεται και η έδρα του. Μέσα σ' αυτήν την πορεία έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές μορφές πολιτισμού, έχοντας καταξιωθεί στην συνείδηση όλων των Κρικελλιωτών και όχι μόνο, και αποκομίζοντας τα ευμενή σχόλια για την σοβαρότητα την οποία επιδεικνύουν τα μέλη του τόσο σε οργανωτικό όσο και σε εκτελεστικό επίπεδο.

Σκοπός του Συλλόγου είναι:

  • Η προαγωγή του πνεύματος της αλληλεγγύης 
  • Η συμπαράσταση και βοήθεια (ηθική και υλική) των αναξιοπαθούντων μελών
  • Η συμπαράσταση και βοήθεια της κοινότητας Κρικέλλου και των λοιπών Κοινοτήτων και συνοικισμών που κατοικούν ή έχουν κατοικήσει Κρικελλιώτες Ευρυτάνες
  • Η μορφωτική και πολιτιστική πρόοδος των κατοίκων της περιοχής καθώς και η συλλογική δραστηριότητα για την βελτίωση των συνθηκών στους τομείς: Κοινωνική μέριμνα, Υγεία, Παιδεία, Περιβάλλον, Ψυχαγωγία. 
  • Οι φροντίδα προς κάθε κατεύθυνση για την δημιουργία διαφόρων έργων στο Κρίκελλο (π.χ. πνευματικό κέντρο, λαογραφικό κ.λ.π.) και η διατήρηση των ηθών και εθίμων και των ιστορικών, πολιτιστικών, αθλητικών και λαογραφικών θησαυρών της περιοχής.

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Θανάσης Χαραλαμπόπουλος

Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Γιαννακόπουλος

Γραμματέας: Μαρία Κοντού

Ταμίας: Ζήσης Σαρρής

Έφορος: Εβίτα Μάνθου

Μέλη: Βασιλική Παλιάτσα & Αγγελική Δρόσου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2023

Στις 12 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, με παρουσία των μελών του ανασυγκροτημένου διοικητικού συμβουλίου.

Ήταν μια πολύ όμορφη συνάντηση, με αποκορύφωμα την παρουσία του παλαιότερου μέλους μας, τον Νίκο Χουλιαρά, ο οποίος μας έδωσε τη χαρά να σταυρώσει και την πίτα!Το φλουρί το κέρδισε το χωριό μας, το Κρίκελλο, ενώ το δωράκι μετά από κλήρωση το κέρδισαν οι εκπρόσωποι του ΔΣ από το Σύλλογο Σταβλιωτών, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους! 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Βαγγέλη Τσιούνη, πρόεδρο του Συλλόγου Χαλκιωπουλιτών Αττικής για την όμορφη φιλοξενία στο χώρο του Συλλόγου τους!

Καλή μας Χρονιά! Και του Χρόνου!

Κοπή Πίτας Συλλόγου 2022


Το φλουρί, φέτος έπεσε στον Άγιο Νικόλαο, τον προστάτη του Κρικελλου.


Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και την φώτιση του Αγίου.


Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας

(παρουσία όλων των μελών, με χρήση όλων των οπτικοακουστικών μέσων). 

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε