Εκδηλώσεις & Δράσεις

Η Παραμονή των Χριστουγέννων είναι μία ξεχωριστή νύχτα... Μας γεμίζει ζεστασιά, χαρά και ελπίδα πως όλες οι ευχές μας θα γίνουν πραγματικότητα!

Η Ηρωική Έξοδος του Μεσολογγίου, της 10ης Απριλίου του 1826, έχει γραφτεί με μεγάλα γράμματα στο βιβλίο της παγκόσμιας ιστορίας, ως παράδειγμα αυτοθυσίας και γενναιότητας.

Παλαιότερες Εκδηλώσεις & Δράσεις Συλλόγου

Χριστουγεννιάτικη Νύχτα Ευχών

Γιορτή Μελιού

Ο Σύλλογος Κρικελλιωτών Ευρυτάνων «Ο Άγιος Νικόλαος» και ο Δήμος Καρπενησίου, κάθε χρόνο στα τέλη Ιουλίου συνδιοργανώνουν τη γιορτή μελιού, όπου ο επισκέπτης μπορεί να γευτεί το υπέροχο Ευρυτανικό μέλι και να δει όλες τις φάσεις παραγωγής του. 

Γιορτή Μανιταριού

Η γιορτή αυτή συνδιοργανώνεται από τον Περιηγητικό - Φυσιολατρικό Σύλλογο Ευρυτανίας - Εναλλακτικές Δράσεις - Αγροτουρισμός Ε 4 και τον Δήμο Καρπενησίου και πραγματοποιείται στις αρχές Μαΐου εκάστου έτους. Εκεί ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, πρόεδρος των Μανιταρόφιλων Ελλάδας, θα σας συστήσει το υπέροχο αυτό προϊόν του τόπου μας και ο σεφ Φώτης Παρασκευαΐδης θα σας ταξιδέψει στα γευστικά μανιταρομονοπάτια.

Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://video.link/w/1opGb

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε