ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σας περιμένουμε τον Αύγουστο στο χωριό μας, για να γεμίσει ζωή, χαμόγελα και φωνές! 

#menoumekrikello

Χριστουγεννιάτικη Νύχτα Ευχών
Χριστουγεννιάτικη Νύχτα Ευχών

Η Παραμονή των Χριστουγέννων είναι μία ξεχωριστή νύχτα... Μας γεμίζει ζεστασιά, χαρά και ελπίδα πως όλες οι ευχές μας θα γίνουν πραγματικότητα!

Στις 24 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, ο Σύλλογος Κρικελλιωτών Ευρυτάνων "Ο Άγιος Νικόλαος", σε συνεργασία με το Δήμο Καρπενησίου, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και τους Κρικελλιώτες σας προσκαλούν στη Χριστουγεννιάτικη Νύχτα Ευχών στην πλατεία του Κρικέλλου. Θα ανάψουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του χωριού, θα στείλουμε τις ευχές μας ελευθερώνοντας φαναράκια στον ουρανό, θα διασκεδάσουμε με μουσική, κεράσματα και ζεστό κρασί και ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα στα παιδιά. 

Σας περιμένουμε όλους! 

Αγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε:

• Στις 28 Οκτωβρίου στην κατάθεση στεφάνου που θα πραγματοποιηθεί εκ μέρους του Συλλόγου Κρικελλιωτών Ευρυτάνων "ο Άγιος Νικόλαος", στο μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία του Κρικέλλου, στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου.

• Στις 29 Οκτωβρίου στο 2ο OctoberFest (ώρα 12 μ.μ.), που αποτελεί τη Φθινοπωρινή μας Συνάντηση και αγκαλιάστηκε από όλους τους συγχωριανούς και φίλους, στην Πλατεία του Χωριού.

Σας περιμένουμε όλους!

Καλή Αντάμωση!

Ο Σύλλογος Κρικελλιωτών Ευρυτάνων "Ο Άγιος Νικόλαος" ετοιμάζεται για έναν εκρηκτικό και αξέχαστο Αύγουστο στο χωριό μας, με θέμα "Μένουμε Κρίκελλο"!

Είστε έτοιμοι?!!!!!

Σας περιμένουμε όλους!!! 

#menoumekrikello

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε